Több pénz marad bulira, ha ezen az oldalon vásárolok

Középiskolás koromban nagyrészt kimaradtam szinte minden buliból. Akkoriban azt hittem, hogy a bulizás nem nekem való és inkább otthon maradtam, számítógépes játékokat játszva. Azt hittem, hogy az emberek nem igazán szeretnének engem, ha nagyobb közösségbe mennék. Ráadásul kicsit prűd is voltam. Minden megváltozott azonban, mikor 17 éves lettem és megnyíltam kicsit az emberek felé.

Most pedig, hogy már évek óta Pesten élek, teljesen más problémáim lettek. Nagyon szívesen járok bulizni a haverjaimmal, de úgy érzem, hogy a nagyvárosban nehéz megismerni új embereket. Ezért is szerencse, hogy rátaláltam egy civil szervezetre, aminek a célja pont az, hogy segítsen ebben. Azóta másféle gondolkodású emberekkel lettem nagyon közeli barát és úgy érzem, hogy jó hatással volt rám a sok új impulzus. Nem szabad megfeledkezni a régi barátokról, de az sem egészséges, ha soha sem merünk kilépni az általuk alkotott körből.

Azonban mind tudjuk, hogy egy bulis este, különösen a fővárosban, nem egy olcsó dolog. Egyre kevesebbet kell azonban a pénz miatt aggódnom azóta, hogy rátaláltam egy olyan webshopra, ahonnan mindent olcsón be tudok szerezni, minimális kiszállítási díjért. Ez a weboldal nem más, mint az Expresszbolt.

Mikor belépünk az oldalra, egy kis felugró üzenet fogad minket a kezdőlap alján. Ez egy akció értesítői. Ha elfogadjuk ennek a használatát, akkor nem számít, hogy mit csinálunk éppen az interneten, ez a weboldal jelezni fogja nekünk az akciókat. Ráadásul ezzel nem irányít minket át semmilyen másik oldalra, egyszerűen csak ad egy kis jelzést és emlékeztetőt. Számomra ez egy nagyon kényelmes megoldás arra, hogy tájékozódjak az Expresszbolt új akcióival kapcsolatban.

weboldal

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még a hírlevélre is feliratkozhatunk. Ezzel nem csak azt érjük el, hogy mindig kapunk egy listát arról, hogy milyen újdonságok vannak, hanem még kedvezményt is szerezhetünk a termékekre. Bizony, öt százalékos kedvezményt kapunk rengeteg dologra, cserébe pedig csak annyit kell tennünk, hogy megadjuk az emailünket. Szerintem ez egy nagyon jó csere, hiszen nem kell lemondani semmiről. Egyszerűen csak bizonyos időközönként meg fog jelenni az emailjeink között egy Expresszbolt hírlevél, ami ráadásul nem levél szemét, hiszen amúgy is érdekelnének a weboldal ajánlatai.

Eleget beszéltem azonban ezekről a dolgokról. A lényeg az, hogy minden izgalmas és csodálatos akció mellett egy olyan oldalról beszélünk, ahol minden könnyedén meg lehet találni. Nem kell informatikus diploma ahhoz, hogy meg tudjuk rendelni az éppen akciós fűkaszát. Ha nincs konkrét ötletünk, akkor a kezdőlap rengeteg segítséget tud nyújtani a képzelet beindításához. Életemben nem gondoltam volna például arra, hogy venni fogok egy egyszemélyes függőszéket. Az Expresszbolt oldalán azonban megláttam egy termék képét, ami ezt ábrázolta és rájöttem, hogy ez az a valami, ami igazán hiányzott az életemből.

Nem szabad megvonnunk magunktól semmit, amitől boldogabbak lehetünk, de azért érdemes odafigyelni arra, hogy lehetőleg kedvező áron vegyük meg álmaink termékeit. Ehhez pedig az Expresszbolt a tökéletes weboldal. Olcsók az árak, rengeteg akció van, a hírlevelek és az értesítések segítségével pedig mindig képben lehetünk arról, hogy milyen ajánlattal rukkoltak elő éppen. Olyan, mintha lenne egy boltos ismerősöd, akivel szinte már személyes a kapcsolatod, annyiszor jártál nála. Ez a személyes kapcsolat pedig a problémakezelésre is kiterjed. Ha bármi bajom volt egy termékkel, akkor nagyon hamar el tudtam rendezni az ügyfélszolgálaton. Nem is vásárolnék már máshol.