Minden esetben fontos a takarítás

Évek óta vezetem a szülővárosomban a helyi civil egyesületet. Ez egy olyan kezdeményezés, amely által a település azon lakóit támogatjuk, akik az átlagnál sokkal rosszabbul élnek. Mindennap meleg-és hideg élelem várja az embereket – megjegyzem: akárki jöhet -, illetve olyan adományokkal kedveskedünk a számukra, amik tanszereket, könyveket, ruhákat, tisztálkodó szereket tartalmaznak. Péntek esténként pedig a város összes lakója összegyűl, és egy zenés-táncos eseménnyel kovácsoljuk még jobban össze a közösséget.

Nem mondom, hogy nagy helyünk van az előbb felsoroltaknak, de mi tökéletesen meg vagyunk elégedve azzal, amit bérlünk. Szerencsére a bérlésre szánt kiadások nagy részét az önkormányzat átvállalta, ezzel is támogatva a civil egyesületünket. Minden évszakban máshogy öltöztetjük fel a közösségi teret. Most például ledlámpákkal tettük hangulatosabbá. Néhányszor amúgy mozizós esteket is szoktunk szervezni. Legutóbb megnéztük a Harry Potter filmek első három részét. A gyerekek nagyon élvezték, de a felnőtteket sem kell félteni, ők is nagyon jól szórakoztak.

Én nagyon fontosnak tartom, hogy az embereket tiszta környezetben tudjuk fogadni. Mivel nem tudtunk beruházni egy professzionálisabb takarítógépre, ezért felkerestük a Greenway Magyarország Kft.-ét. A https://greenwaykft.hu/berles weboldalon olvasható, hogy a bérleti konstrukciót főleg azoknak ajánlják, akik nem rendelkeznek a vásárláshoz megfelelő anyagi forrással. Mint például mi. De azok számára is kiváló lehetőséget nyújt, akik rövid időre (eseti, nagytakarítás) szeretnének prémium minőségű és kategóriájú takarítógépeket, vagy olyanok is választhatják, akik kényelmes, törődést nem igénylő üzemeltetési feltételeket akarnak.

De mi is az a bérleti konstrukció, és mivel foglalkozik pontosan az előbb említett cég? Ezzel a szolgáltatással biztosítják az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb takarítógépet, átvállalják az üzemeltetéssel járó költségeket és feladatokat, tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a kiadásokat. A pénzügyi előnyök mellett teljes körű szerviz szolgáltatást is biztosítanak a partnereiknek, segítenek a takarítási technológiák kiválasztásában és elsajátításban, ráadásul még a gép biztonságos és hatékony üzemeltetéséről is gondoskodnak.

Ha a https://greenwaykft.hu/berles oldalról átlépünk a bérelhető gépekre, akkor láthatjuk, hogy számos lehetőség adott számunkra. Engem személy szerint már a bérlés előtt a száraz és nedves porszívók érdekeltek. Ilyen például a TASKI vacumat 12/22. Ez valójában egy többfunkciós gép a gyorsan és könnyen cserélhető porszívó és vízszívó szettnek köszönhetően. Úgy tervezték ezeket a gépeket, hogy megfeleljenek mindazon követelményeknek, melyeket az univerzális vízszívógépekkel szemben támasztanak. Minden területen nagyszerűen alkalmazhatók. Eme modellek számára nem jelentenek gondot a lépcsők, és a szintkülönbségek sem. Egyedi tartozékaival növelhető a munka hatósugara. Ha együtt alkalmazzuk a TASKI egytárcsás gépekkel és a TASKI tisztítószerekkel, akkor minden bizonnyal alapos és hatékony munkát végezhetünk. 

De a kárpittisztítók között is érdemes szétnézni, mielőtt bérlésre adnánk a fejünket. Ebben a kategóriában három gép áll a rendelkezésünkre. Van a TASKI PROCARPET 30, a TASKI PROCARPET 45 és a TASKI AQUAMAT 10.0. Az utóbbi egy olyan sokoldalú szőnyeg- és kárpittisztító gép, amellyel kiváló tisztítási eredmény érhető el. Még a beivódott szennyeződéseket is eltávolítja. Ezzel növeli a szövet élettartamát, miközben visszaadja az eredeti megjelenését. Kemény felületeken is alkalmazható. Egy szórófej segítségével már a mélytisztítás előtt előnedvesíthetjük a tisztítószerrel a kárpitot.

Említést kell tennünk a full szerviz szolgáltatásukról is. Ez egy olyan lehetőség, ahol a megrendelőknek semmilyen egyéb költségük nincsen a bérleti díjon kívül, ezért tervezhető, fix költséggé válik a takarítógépek üzemeltetése.