A kollégám ajánlott egy szuper online cipőboltot ahol pénztárca is van!

A Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalt egy kollégám ajánlotta, mikor éppen azon siránkoztam ebédszünetben, hogy nincsen egy jó nyári cipőm sem, pedig mindjárt itt a meleg és kellene vennem egy szandált, csak éppen nem találok megfelelőt.

Akkor mondta, hogy nézek körül a Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalon, mert Ő innen szokott rendelni és szerinte nagyon jó cipők vannak.

Nem gondoltam, hogy igaza lesz, mert nagyon más az ízlésünk, de azért adtam egy esélyt az oldalnak és kellemes meglepetés várt rám. Ugyanis itt tényleg rengeteg cipőt lehet kapni és szerintem minden stílushoz van egy pár cipőjük. Hiszen én és a kolléganőm aki ajánlotta ég és öld vagyunk, mégis találtam egy csodás szandált, ráadásul leértékelve!

Nem voltam teljesen biztos a méretezésben, de az oldalon van mérettáblázat is, ahol akár márkákra bontva is meg lehet nézni a cipők méretezését. Találtam is egy elképesztően jó cipőt, ami teljesen levett a lábamról.

Nem értem be csak egy szandállal, vettem végül egy sportcipőt is a mindennapokra, hogyha esetleg egy kicsit hidegebb lenne, vagy ha esne az eső, hiszen akkor nem mehetek szandálban! És vezetni sem szeretek annyira szandálban.

A Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalon a cipőkön kívül férfi és női pénztárcákat is lehet venni, ezeket is megnéztem. Az öcsém pont nemrégen panaszkodott, hogy kellene neki egy új tárca, mert az övé már olyan régi, hogy kezd teljesen szétjönni, így neki is elküldtem az oldalt, hogy nézzen körül.

Szerencsére talált is olyan tárcát, ami tetszett neki, szóval azt is betettem a kosaramba és egyben fizettem ki az egész rendelést, hiszen közel lakik és egyszerűbb egy helyre megrendelni.

3 nap alatt mindent kiszállítottak, nem hittem volna, hogy ennyire gyorsak lesznek, általában pont azzal szoktam találkozni, hogy ígérik a gyors kiszállítást, de mindig késnek a csomagjaim. De itt pontosan tartották a határidőt, nagyon hamar megkaptam a szuper csomagokat, a cipők pedig tökéletesek!

Pontosan olyanok, mint a képen, és méretben is pont jók. Nagyon örülök, hogy innen vásároltam, mert most egyből két csodás cipőt is sikerült vennem.