A mi civil egyesületünk a minőségi gumi kedvelője

Megannyi csoport egyesület, banda szerveződik, akár online, akár offline manapság. A közös érdekek, érdeklési kör jó összekovácsoló erővel bírnak! Vannak olyan társaságok, akik nagyra nőnek, mert annyira globális a cél, és vannak kicsik, ahol csak a hobbijuknak élnek az emberek. Bármi is legyen a közös érdekkeltség, persze jó, ha mindez józan kereteken belül, a legfontosabb élvezni.

A mi kis klubunk is ilyen.

Mi az autók szerelmesei vagyunk és az éjszakában gyakran jövünk össze, hogy néhány gumiabroncsot elfüstöljünk. A rendőrök nem mindig nézték jó szemmel, de találtunk egy olyan helyet, ahol ezt a hobbinkat bátran tudjuk gyakorolni, így sikerült kompromisszumot kötni. Nem vagyunk olyan sokan a csoportban maximum 24-en, de ugye nem tud mindig mindenki jelen lenni. Bár ha összejön, és minden tag a tiszteletét teszi, akkor olyan fesztivál hangulat jön létre, hogy ha valaki arra téved, akkor ő is csatlakozni próbál. MI pedig mindenkit szívesen látunk, de saját érdekébe mondjuk, csak akkor maradjon, ha szereti az autókat, mert másról nem igazán fog nálunk beszélgetni!

gumiEmlékszem a legutóbbi össznépi szórakozásra.

11 körül járt az idő, éppen akkor kezdtünk bemelegedni, a kocsik motorjai is búgtak, kezdtük felvenni a szokásos formát, amikor arra furikázott egy 3 fős társaság és nagyon megtetszett nekik a szórakozásunk. Nem is tétováztak csatlakoztak köreinkbe. Kedves közvetlen emberek voltak, valamennyire értettek is az autókhoz, de inkább csak felhasználói szinten, ami egyáltalán nem baj, mert akkor már sokkal nyitottabb tud lenni az ember az új infókra, ha már van fogalma a dologról. Hangulatosan telt az este, zenével, eszmecserével, gyorsulási versennyel és drifteléssel. Az utóbbi annyira jól sikerült, hogy az egyik kolléga gumija el is durrant. Természetesen mindig van pót abroncs, kerék, de az ilyen hibákat nem kedveljük, mert nagyon drágán jutunk autógumikhoz.

A 3 jövevény közül az egyik hallva ezt a problémát felszólalt:

– Én ismerek egy jó megoldást a gondotokra szerintem. Ha olcsó és nem használt gumihoz szeretnétek jutni, akkor ajánlom a gumidiszkont weboldalát. A gumidiszkont.hu egy olyan abroncskereső, ahol pillanatok alatt megtalálhatja az ember azt a márkát, terméket, amire szüksége van, legyen szó akár kisteherautó vagy motor gumiról egyaránt. Garnitúra vásárlása esetén igen jó áron lehet darabjához hozzájutni és nem győzöm hangsúlyozni, hogy tényleg minden termék új! A szállítási feltételek nagyszerűek és gyakoriak az akciók is! Én amióta ismerem ezt az oldalt, szolgáltatást, azóta nem használok mást, mert szállíttathatod házhoz, az ország egész területén, de át is veheted őket az erre kijelölt átvevő szervizekben, ahol fel is teszik autódra az új szettet. Természetesen garanciálisak és átvétel előtt leellenőrizhetőek. Utánvéttel és bankkártyával is lehet fizetni, tehát egy gyors, egyszerű és nagyszerű szolgáltatás.

Többen csak néztünk, hogy ilyen valóban létezik?

Páran előkapták mobiljukat, hogy megnézzék mit is tud ez a gumidiszkont. Sokak széles mosollyal böngészték, mert telefonjukon is kiválóan működött az oldalon található kereső. Ámultunk bámultunk ezen a szolgáltatáson, és nagyon hálásak voltunk, hogy ezt a tudtunkra adták. Felajánlottuk a srácoknak, hogy ha erre járnak, bátran jöjjenek hozzánk bármikor, vagy fel is vehetjük őket a körleveles listánkra, hogy mindig naprakészek legyenek az eseményekről! Aki ilyen dolgokról számol be, azt szívesen látjuk a mi kis csoportunkban!

A fiúk szívesen csatlakoztak hozzánk, és azóta oszlopos tagokká váltak. Mindig örülünk, ha gyarapszunk, mert minél többen vagyunk az éjszakában, annál jobb a hangulat! Azóta jóval több gumit is égetünk, hiszen nagyon jó áron tudjuk beszerezni őket a gumidiszkont.hu oldalról, ami azóta egyesületünk fő gumi dealere lett!