Bőrönd vásárlás közösen

Pár hónappal ezelőtt meglátogattam egy kedves barátomat külföldön. Szépen mindent elintéztünk még időben, nem kellett kapkodni semmivel, és még a repjegy is nagyon olcsó volt. Alig vártam, hogy végre eljöjjön az utazás napja, mert még sosem voltam nála, és nagyon izgatott voltam, milyen lesz egy kicsit kiruccanni és nem az irodában lenni egész nap.

Két éve kezdődött a dolog, amikor a párommal elkezdtünk világot látni. Pár havonta utazgatunk, ami tök jó, szerencsére meg is tehetjük, tehát nem megy el rá minden pénzünk, azonban a gikszer vele csak az, hogy így huzamosabb időt már nem is bírunk eltölteni itthon. 3-4 hónap után már érzem – ha nem kevesebb -, hogy már nem bírom és már nagyon mennék valahova. Ő is így van ezzel. Úgyhogy azóta meg sem állunk.

Végre eljött a nagy nap, eljött az utazás pillanata. Attól függetlenül, hogy barátnőmnek nem kellett volna korán felkelnie, mégis felkelt, mert már annyira izgult, hogy jövök. Miközben mentem ki a reptérre, láttam egy civil egyesületet, éppen akkor öltöztek közös szerkóba, nem tudom, mi akart lenni a programjuk, mert semmilyen táblát nem láttam, amiről el tudtam volna olvasni, miért vannak ott. Ezután arról kezdtem el gondolkozni útközben, hogy lassan ideje lenne vennem egy új bőröndöt, mert ez már kezd kikopni, belül elszakadni, ilyesmi.

Telt az idő, már megérkeztem, becsekkoltam, átestem az ellenőrzésen, és már csak a várakozás maradt hátra. Gondoltam, hogy abban az időben addig megnézem a neten, van-e valamilyen jó bőrönd webshop a neten, ahol normális áron, minőségi és jó méretű bőröndöt lehet venni. A bagbox.hu weboldalra rá is bukkantam időközben, és ott láttam, hogy náluk bőröndök is vannak, különböző méretben. Van két repülőtársaságnak megfelelő méretezésű bőrönd, keményfalú és puhafalú, és még sorolhatnám.

Én keményfalú bőröndöt szerettem volna mindenképpen, ezért azok között válogattam. Addig-addig néztem a kínálatot és az oldal információit, hogy az idő úgy eltelt, hogy már mennem is kellett a géphez. Úgyhogy végül megrendelni csak aznap este tudtam a kiválasztott bőröndöt otthonról, amikor a barátnőmmel már lazában, pizsiben, az ágyban trécseltünk és fagyit ettünk. Közben ő is azért megnézte az oldalt, hiszen jó barátnő révén, le kell csekkolnia, hogy az ő barátnője éppen honnan készül bőröndöt rendelni. De persze a kis csel ott van benne, azért nézelődött, mert végül neki is kellett egy. Úgyhogy aztán neki is választottunk egyet. Mivel két hónap múlva ő jött hozzám, ezért az övét is az enyémmel együtt megrendeltük, hogy amikor jön, akkor már nálam legyen a bőröndje, és majd azzal tudjon hazautazni.

Hamar meghoztuk egyébként a döntést, mert nagyon szimpatikusnak tűnt a webshop. 30 napos visszaküldési garancia van a megrendelt árura, ha nem tetszik a mérete vagy a színe, akkor vissza lehet küldeni csomagcsere programmal, sőt, láttuk, hogy szokott lenni akció is, és bőröndön kívül rengeteg másmilyen táskát lehet venni, nem csak nőknek. Úgyhogy ajánlani tudjuk mindketten, sőt, lehet, hogy én karácsonyra néhány embernek innen fogok táskát rendelni. Legalábbis akiről tudom, hogy táskát szeretne, mint például az anyukám.