Adományozz közvetlenül a webshopról! Még ki se kell mozdulnod hozzá

A családunkban karácsonyi hagyomány, hogy jótékonykodunk valamilyen formában az ünnepek alatt. Ez azóta van így, hogy hat éve a nagyszüleim háza egy zárlat okozta baleset következtében majdnem teljesen leégett, ám a helyi lakosság összefogott és teljesen önzetlenül összegyűjtött nekik egy elképesztő méretű adományt, amely a biztosítással együtt elegendő volt ahhoz, hogy helyrehozhatták a keletkezett károk nagy részét. A nagyszüleim eleinte nem akarták elfogadni a pénzt, bár mélységesen meghatotta őket a közösség összetartása és szeretete, ám a szervezők biztosították őket arról, hogy mindenki csak egy csekély, jelképes összeggel járult hozzá a kezdeményezéshez, de mivel sokan részt vettek a gyűjtésben, így összejött egy figyelemre méltó összeg. Ekkor jöttünk rá mennyi jóság lakozik valójában az emberekben, és hogy mennyit számíthat már egy kisebb mértékű segítség vagy hozzájárulás is egy jó cél érdekében. Azóta vagy adománnyal támogatunk egy alapítványt, vagy önkéntes munkát végzünk, mondjuk egy idősek otthonában, vagy egy állatmenhelyen. Ez alól az idei karácsony sem kivétel. Már el is határoztuk melyik alapítványnak fogunk segíteni. Mivel nem szeretünk közvetlenül pénz formájában adakozni, így idén magunk vesszük meg a háztartási berendezéseket, amelyeket a civil szervezet, akit választottunk karácsony előtt szét fog osztani a rászoruló családok között.

háztartási berendezések

A jó minőségű felszereléseket pedig a szokásos módon az 50 százalék webáruházból szerezzük be. Hatalmas előnye a házhoz szállítás lehetőségének, hogy ezáltal közvetlenül a szervezethez rendelhetjük a termékeket, így minden időben eljuthat hozzájuk. Ráadásul mindez csak két-három nap leforgása alatt. Még a raktáron nem lévő termékek is legfeljebb 10 munkanap alatt kézbesítve lesznek. Ha nekünk kéne kocsival odaszállítani a gépeket és berendezéseket jóval több időbe telne. Így akár az ország másik felében lévő alapítványhoz is eljuttathatjuk az adománynak szánt termékeket, hiszen az 50 százalék az egész ország területére szállít.

A sok pozitív véleményen túl, onnan is tudjuk, hogy megbízható cégről van szó, hogy a saját lakásunkba is rendeltünk már tőlük különböző dísztárgyakat, kerti szerszámokat, barkácscikkeket, és sok egyebet. Még sose volt probléma a termékeikkel, de ha lenne is, két héten belül vissza lehet hozzájuk küldeni postai úton és visszautalják a pénzt. Nem mellesleg egy olyan cégről van szó, aki 2019-ben Megbízható Bolt minősítést is nyert. A termékeikre szerviz garancia is van, ha valami tönkre megy belátható időn belül megjavítják és küldik.

Én a magam részéről a hírlevelükre is feliratkoztam, így rengeteg akcióról értesültem már, és sok jó minőségű termékhez bőven a bolti ár alatt hozzájuthattam. De követem őket Facebookon is, mert sokszor ott bukkanok kincsekre. Érdemes folyamatosan figyelni az oldalukat, mert a kínálatuk heti rendszerességgel frissül, és árban vetekszik a hozzá hasonló webáruházakkal. Mellesleg ha valaki ajándék ötletek után kutat, akkor is kiváló választás lehet az 50 százalék, hiszen sok praktikus, hasznos ajándékötletet is kínálnak. Mi a családnak karácsonyra is tőlük rendeljük a legtöbb ajándékot, és mindig nagy az öröm, hiszen tényleg szinte minden kategóriában találunk hasznos termékeket.

Nekünk azonban most háztartási berendezések kellenek, így ezt a kategóriát nyitom meg. Hatalmas a választék, de az oldal könnyen kezelhető és a termékek jól rendszerezettek, így nagyon gördülékenyen megy a keresgélés. A háztartási berendezéseken belül is kisebb kategóriákra szűrhetünk, például evőeszközökre, festőszórókra, olajsütőkre, takarítási kellékekre, kávéfőzőkre, késekre és szeletelőgépekre, turmixgépekre, konyhai mérlegekre, tésztakészítő gépekre, dobozokra, stb. Hamarosan már tele a kosarunk különféle étkészletekkel, robotgépekkel és evőeszközökkel.

A fizetés is gyorsan megy, biztonságos, online fizetés is megoldott, így valóban semmi akadálya, hogy egyből a szervezet címére rendeljük a csomagot, akiknek már csak át kell majd venniük.

Hála az 50 százaléknak, idén karácsonykor is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy néhány családban boldogabban teljenek az ünnepek, új háztartási berendezésekkel. Amennyiben megteheted, segíts te is, akár csak egy apró hozzájárulással. Ha webshopról rendelsz mindezt időtakarékosan, otthonról is megteheted.