Az egyesület babakocsit ajándékozott

Az egyesületi munkánk során a hátrányos helyzetben lévő gyermekek közösségi programjának szervezése mellett családoknak is szoktunk segítséget nyújtani. Egy ilyen egyesület vezetésével nagyon sok különböző családot ismerhetünk meg, különféle háttérrel, sorssal. Vannak, akik csak egy kis beszélgetésre vágynak, vagy csak arra, hogy valaki meghallgassa őket, a történetüket, a napi eseményeket az életükről, de sajnos még többen vannak olyanok, akiknek ennél komolyabb segítségre van szükségük.

A babaverda.hu-n találtuk meg a legjobb babakocsit

Az egyik segítséget kérő családnak hamarosan kisbabája születik. Ők azzal fordultak hozzánk, hogy nagyon szeretnének egy egyszerű, akár használt babakocsit is. A párommal úgy gondoltuk, hogy a babakocsinak több évet ki kell tudnia szolgálni, így azzal segítünk a leginkább, ha egy újat vásárolunk. A babaverda.hu weboldal széles választékkal rendelkezik, így könnyedén ki tudtuk választani a család igényének legmegfelelőbb babakocsit. Egy többfunkciós termék mellett döntöttünk, a leírások alapján úgy láttuk, hogy ez az, ami a leginkább a család segítségére tud lenni. Elég sok információ megtalálható minden babakocsiról az oldalon, így még mi laikusok is könnyedén feltaláltuk magunkat rajta.

A kosárba rakást követően le is adtuk gyorsan a rendelést, ami nagyon gyorsan megérkezett az egyesület címére, így már át is adhattuk a család részére, akik nagyon boldogak voltak, nem is gondolták, hogy egy többfunkciós babakocsit fognak kapni, ráadásul teljesen újat. Mondtuk is nekik, hogy fontos szempont volt nálunk a minőség, és hogy tényleg évekig tudják majd használni, hisz ez a legnagyobb segítség most nekik. A multifunkciós babakocsik nem a legolcsóbbak, de a babaverda.hu oldalon igazán kedvező áron is lehet kapni ilyen típusú babakocsit. Arról nem beszélve, hogy ezt lényegében addig lehet használni, amíg a gyereknek szüksége van babakocsira, így később sem kell már erre költeni. Ezért is gondoltuk, hogy ez a legjobb választás. A család olyan helyen lakik, ahol nem a legjobbak az útviszonyok, még a járdán sem, de találtunk olyan típust, aminek a kerekei rögzíthetőek, ez megkönnyíti az irányítást a rosszabb minőségű utakon is. Mivel multifunkciós, így járt hozzá mózeskosár, sportülés (ez egyébként szellőző ablakkal is el van látva, és minden ilyenre szúnyoghálót is felszereltek), és persze bébihordozó. Nagyon örültek, hogy még pelenkázó táska, bevásárló táska is járt a babakocsihoz. Ráadásul a bevásárló táska extra nagy méretű, ami nagy segítség tud lenni. A szúnyoghálón kívül még esővédő is a csomaghoz tartozik. Nagyon csodálatosnak tartom, hogy ezzel tudtunk segíteni egy családnak.