Egyesület alapítása magával vonzotta a tárhely vásárlást

Amikor megalapítottuk a szomszédokkal az egyesületünket, nem gondoltuk volna, hogy ennyire népszerű lesz a tevékenységünk, mely az egész közösségre kihat. Így már nem volt elegendő egy-egy poszt az aktuális projektünkről, nagyobb fába vágtuk a fejszénket, a honlapunkat naponta frissülő tartalommal látjuk el, és több szervezeti tag is tud egyszerre dolgozni, levelezőrendszert alakítunk ki. Növekvő gárdánkhoz, és ahhoz, hogy a kollégák zökkenőmentesen tudjanak dolgozni, hálózatba kellett őket kötni, ehhez pedig külön tárhelyet kellett bérelnünk. A tárhely szolgáltatójának megtalálása az interneten keresztül történt. Nagyon összetett elképzeléseink voltak, így kissé nehézkesen ment a megfelelő cég fellelése, valahol mindig hiányzott valamilyen tevékenység, vagy éppen az árral nem tudtunk megbékélni. Már majdnem feladtuk a keresést, amikor rábukkantunk arra a remek cégre, akik azóta is a remek tárhely szolgáltatásával kiszolgál minket. A cég profilja nagyon összetett, ez fogott meg bennünket első körben. Lehetőség van a cég keretein belül VPS, szerver hosting, szerver üzemeltetés, tárhely és VPN szolgáltatásra.
A számos nagyszerű szolgáltatásaik közül nekünk a tárhely volt fontos és abban találtunk érdekeltséget. Könnyed döntésünk volt, mivel a cég honlapja is már annyira profi. Az egyes szolgáltatások, melyeket a cég a szerződött partnereinek nyújt jól tagoltan és részletesen, nagyon érthető módon kifejtésre kerülnek. Így az érdeklődő a cég által nyújtott szolgáltatásokat elolvasva tisztába kerülhet, hogy számára melyik lenne a legmegfelelőbb. Ez hatalmas segítség olyan érdeklődő számára, aki nem jártas az IT világban, nagy támpont ez a remek módon összeállított szolgáltatások listája. Megadott számú árajánlati csomagokkal dolgozik a cég, melyekben féltüntetésre kerülnek a tárhely számok, a GB, valamint a havi adatforgalom is. Nagyon könnyen ki lehet választani, hogyha az érdeklődő tudja, hogy milyen méretekkel működne. Nálunk ez viszonylag könnyű döntés volt, mert tudtuk, hogy az egyesületünk egyre növekvő tendenciát mutat, és így mindenfajta információ áradatban is és tagok számában is, akik használják majd a tárhelyet nőni fogunk. Ezért egy erős középkategóriás csomagot választottunk. Nagyon könnyen ment a céggel való együttműködés, szinte nem is kívánhattunk volna jobb partnert magunknak. Segítőkészen, és a nap 24 órájában a rendelkezésünkre állnak, ami a mai világban nagyon ritka, hogy egy cég ennyire a megrendelőik, felhasználóik kedvében járjanak, és mindenkor a rendelkezésükre álljanak abban segédkezve, hogy a felmerülő problémákra megoldást találjanak rövid időn belül.
De még mindennek előtte, az oldalon rábukkantunk az új szolgáltatás megrendelésé menüpontra, ahol a cég számos szolgáltatása helyet kapott, mindegyik fajta beárazva, nagyon részletesen kifejtve, hogy az egyes csomagokba milyen szolgáltatási elemek is tartoznak.

ÉS nem csak címszavakban történik a leírás, hanem lenyíló ablak segítségével, nagyon részletesen kifejtik mi is tartozik a csomagba. Itt van arra lehetőség, hogy a kiválasztott csomaghoz domain nevet szerezzünk, és az alapján a kosarunk tartalma a szolgáltatás megrendelése is. Nálunk könnyen ment, mivel az egyesületünk neve minden megjelenésünkben visszaköszön, ezáltal itt a név megadásánál is. Nagyon hálásak vagyunk ennek a remek cégnek, hogy ilyen gyorsan és felelősségteljesen dolgoztak, és hamar megoldódott mindenféle informatikával kapcsolatos kérdéses esetünk. Amennyiben megkérdezik tőlünk, hogy kik üzemeltetik a tárhelyünket, mi nagyon büszkén, és minden elfogultság nélkül megadjuk a cég nevét és elérhetőségét, mivel nagyon meg vagyunk velük elégedve. Mindig biztosítanak minket, még nem volt eset, hogy nem működött volna az oldalunk.