Egy igazán emlékezetes éjszakai buli nem maradhat selfiek nélkül

Az éjszakai élet, meghatározó része a létezésünknek. Én és a barátaim mindig kinn maradtunk egészen hajnalig, ha valami nagyot ünnepeltünk éppen meg. Nem lehet semmit sem hasonlítani az éjszakai levegő hűs érintéséhez. Ahhoz az érzéshez, mikor az éjszakai buszra vár az ember egy kihalt utcán.

Szépséges bizony. A problémánk csupán az volt, hogy kezdtek egysíkúvá válni a kocsmázós éjszakák. Nagyrészt annyi történt minden este, hogy összegyűltünk, elmeséltük mi történt aznap velünk, aztán hazamentünk. A barátaim pedig a felnőtté válás útján egész gyors tempóban haladtak. Házasodás, gyerekek, nem volt már annyi idő bulizni.

Ezért szervezni akartam nekik egy meglepetéspartit. Mondhatjuk búcsúpartinak is. Sok időt töltöttem el a tervezéssel, de nem tudtam kitalálni, hogy mivel tehetném emlékezetessé. Az egyik reggelen, mikor éppen munkába mentem, hirtelen rádöbbentem a megoldásra.

Rendelni fogok egy fotógépet. Egy ilyen masina tökéletes a mi célunkra: emlékek rögzítésére. Amíg a főnököm nem figyelt, én szégyentelenül a selfiegep.hu/fotogep linken böngésztem. Fotós cégnél dolgozom, úgyhogy volt tapasztalatom az itt hirdetett készülék minőségének megítélésében.

Van egy furcsa szokásom, amit mindig követek, amikor fellépek egy honlapra. Mindig megnézem elsőként a „kapcsolat” menüpontot. Sokat elmond egy cégről, hogy mennyire elérhetők. El is léptem a korábbi selfiegep.hu/fotogep oldalról a kapcsolatokra és nem volt okom csalódásra. Telefonszám, e-mail cím és egy saját üzenetküldő felület is rendelkezésemre állt, ha fel akarnám őket keresni.

Ezután megnéztem a Galériát, ahol különböző képeket láthattam magáról a Selfieboxról és arról, hogy miként néz ki a rendezvényeken. Így sokkal kevesebbet kellett a fantáziámra bíznom. Írhatnak akármennyit egy termékről, egy kép segítségével ezerszer könnyebben el lehet képzelni, hogy miként nézne ki egy partin.

Megelégedve ezekkel, visszatértem az elsőként felkeresett selfiegep.hu/fotogep oldalra és elkezdtem olvasni a masináról. Mint korábban említettem, járatos vagyok a fényképező szakmában. Ezért is lepett meg, hogy a sok, más cég által hirdetett bóvli helyett a Selfiegép mennyire kitűnő termék.

A leírás tagolásán is látszott, hogy komoly marketinges csapat áll mögötte. Bár félrevezető lehet a marketing, mégis kevés cég tudja megfizetni ezeknek a szakembereknek a munkáját úgy, hogy közben katasztrófa a termékük.

Fiatalos, modern szövegekkel próbáltak meggyőzni arról, hogy a Selfiegép a megfelelő választás. Valóban úgy érződött, mintha személyesen nekem írták volna. Látszott, hogy teljesen megértik, hogy mire van szüksége azoknak, akik meg akarják rendelni a Selfiegépet egy partira.

Az egyik közülük az volt, hogy rögtön kinyomtatta a képeket. Emellett digitálisan is elmentette őket, úgyhogy nem kellett aggódni amiatt, hogy a féktelen tánc közben örökre elveszíthetjük megörökített emlékeinket.

A másik elképesztően hasznos funkciója az volt, hogy rövid mozgóképeket is fel tudott venni. Valljuk be, mind küldtünk már a Facebookon gif formátumú képeket az ismerőseinknek. Most képzeld el, hogy a Selfiegép segítségével saját, személyes gifeket is tudsz küldeni az ismerőseidnek. Mindenki láthatja, hogy milyen jól érzed magadat a partin.

A harmadik és egyben utolsó hasznos tényező, amit fel fogok sorolni, nem más volt, minthogy egy szakember kiérkezik a gép mellé, felállítja és a rendezvény egész időtartama alatt ott marad és segít a felmerülő problémák megoldásában.

Pesten volt a buli, úgyhogy nekünk még olcsóbb volt, mert nem volt kiszállási díj. Ha vidéken szerveznétek rendezvényt, akkor sem kell kétségbe esni, mert nagyon jutányos áron szállítják ki oda is. A mi partink elképesztő volt ezzel a kis kütyüvel és mindenki a csodájára járt. Örökítsétek meg ti is a legemlékezetesebb pillanatokat a Selfiegép segítségével!