A civil egyesületünk számára most már szükség volt egy székhelyre

Egy közösséghez tartozni talán a legfontosabb érzés az emberek számára. Mindenki a maga módján találja meg a saját csapatát. Sokan azonban mikor új városba költöznek, hosszú ideig küszködnek azzal, hogy új társaságra találjanak. Én is így kezdtem az életemet, mikor Budapestre kerültem és nagyon nehéz volt új barátokat találni. Mikor azonban összejött egy jó bulis társaság, elkezdtem azon gondolkozni, hogy hány hasonló fiú és lány lehet, aki ugyanilyen problémákkal küzd.

Ezért szerettem volna alapítani egy civil egyesületet, ami segít a magányos embereknek abban, hogy új embereket ismerhessenek meg, különböző rendezvényeken keresztül. Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz ennek a kezdeményezésnek. Innentől kezdve azonban új gondokkal kellett szembenéznem. Ha azt szerettem volna, hogy jól működjön a szervezetünk, akkor találnom kellett egy székhelyt neki. Ahhoz pedig kellett egy székhelyszolgáltató cég.

Felléptem ezért a Székhelyszolgáltatás24 oldalára, mert kifejezetten elől voltak a keresési találatokban. Ez egy nagyon jó előjel, mert abból lehet tudni, hogy sokan látogatták. Felmentem rá és egy teljesen új világba csöppentem. Az oldalnak megnyugtató, szép kék színe volt, ami elfeledtette velem azt, hogy hivatalos dolgot kell intéznem. Azt éreztem, hogy a hívogató kialakítás hatására olvasni akarok arról, hogy milyen székhellyel kapcsolatos szolgáltatásokat tudnak nyújtani.

székhelyszolgáltatás bem józsef

Mivel Budán laktam, ezért egy hozzám közel eső lokáció lett volna a legjobb, hogy meglapítsam a székhelyünket. Lejjebb görgettem, mielőtt bármit elolvastam volna, hogy meggyőződjek, hogy létezik-e egy ilyen lehetőség egyáltalán. Bizony létezett, szépen ki volt írva egy felirat, hogy: székhelyszolgáltatás bem józsef utca. Ez azért volt pluszban kedvező számomra, mert nagyon szeretem azt a környéket.

Nagyon örültem magamnak, miután elolvastam az oldalon azt a kiírást, hogy „székhelyszolgáltatás bem józsef utca”. Még boldogabb lettem azonban, mikor megláttam, hogy van mellette egy interaktív térkép. Ez akkor jöhet nagyon jól, ha valaki nincs teljesen tisztában azzal, hogy az adott utca milyen környéken van. Így azonban a Székhelyszolgáltatás24 megspórolja nekünk még azt az időt is, hogy a térképen rákeressünk arra, hogy székhelyszolgáltatás bem józsef.

Miután a helyszín le volt tudva, belemehettem a többi részletbe. Mivel ez egy civil egyesület volt, gondolhatod, hogy nem voltam egy nagy céges guru, aki tisztában van a székhelyalapítás minden trükkjével. Az egyik ilyen gondom például az volt, hogy nem rendelkeztem ügyvéddel. Pedig egy székhelyalapítás során rengeteg szerződést kell kiállítani, az ilyenekre pedig nem érdemes az olyan egyszerű embereknek vállalkoznia, mint én. Nem kellett azonban emiatt félnem, mert választhatóan a Székhelyszolgálatás24-nél dolgozók biztosítottak nekünk ügyvédet. Így nekem szinte semmit nem kellett szervezkednem.

Kíváncsi voltam, hogy még milyen további szolgáltatásokat biztosítanak és továbbra sem kellett csalódnom. Az oldal elején azt állították, hogy egy óra alatti ügyintézéssel rendelkeznek, ami természetesen online is megy. Online szerintem mindenkinek egyszerűbb ilyeneket megbeszélni és elvégezni, hiszen mindannyian dolgozó emberek vagyunk. Nincs annyi időnk hét közben még plusz helyekre furikázni. Miután megbeszéltük a céggel a részleteket, igazából nekünk már sok mindent nem is kell csinálnunk.

Az áraik rendkívül kedvezőek voltak, hat hónapra lehetett előfizetni a szolgáltatásukra. Ebből az első hónap ingyenes volt, úgyhogy nem kellett amiatt aggódni, hogy rögtön elképesztő mennyiségű pénzeket kell majd kifizetnünk. Én teljes mértékben elégedett voltam azzal, amit nyújtottak és ha nem hisztek nekem, nézzetek fel ti is az oldalukra.