Az rdealer oldaláról vásároltunk italhűtőket egy civil szervezetnek

Az rdealer.hu/termekek/italhuto oldalán már számtalanszor böngésztem, és vásároltam is, így nem volt kérdéses, hogy amikor egy ismerősöm, aki egy civil szervezetet működtet, kirakta a közösségi oldalára, hogy italhűtőt szeretnének vásárolni a szervezet gyermekei számára, egy nyári tábor programjaihoz. Rögtön felajánlottuk az egyik használaton kívüli darabunkat, és még másik kettőt is vásároltunk nekik az oldalról.

Egy civil szervezet számtalan eseményt bonyolít le, ahol nem árt felkészültnek lenni. Ezeken az eseményeken általában van étel, ital fogyasztás, és fontos, hogy mindenki számára megfelelő, egyenlő arányú legyen az elosztás. A nyári nagy melegben viszont nagyon jó, ha az italokat hidegen tudják tartani, ez legalább egy ugyanennyire fontos szempont. Az idei a nyári tábor megtartásánál a megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen lesz a kisgyermekek számára is.

Szerencsére egy italforgalmazó cég is örökös adományozója az egyesületnek, így a tábor ideje alatt a gyerekeknek végig lesz lehetőségük vizet és üdítőket is inni.

Mi már korábban vásároltunk két italhűtőt az https://rdealer.hu/termekek/italhuto oldaláról. Választásunk akkor két darab 191 literes, pult alá beépíthető hűtőre esett, hiszen fontos volt azt is szem előtt tartanunk, hogy megfelelő teljesítménye legyen ezeknek a hűtőknek. Ezek mellett, mint említettem, volt egy korábbi hűtőnk is saját kézből, melyet magunk között csak nagyon ritkán használtunk, egy régebbi darab volt. Így döntöttünk amellett, hogy mivel nem is igazán használtuk, szívesen eladományozzuk a gyermekek számára. Viszont a hűtő méretei miatt, ami családi házhoz nagy, de egy egyesülethez kicsi, úgy döntöttünk, veszünk egy másikat is, illetve egy italadagolós italhűtőt, amelyben akár jégkása is készülhet, biztos, ami biztos.

Az oldalon egyébként van választék bőven, ami az italhűtőket illeti. Az általunk vásárolt 191 literes termék 240 darab dobozos és 156 palackos ital tárolására és hűtésére nyújt lehetőséget, amely egy igazán szép teljesítmény akár egy nagyobb kertiparti, vagy bármilyen, otthoni rendezvényhez is. Két darab kulccsal zárható tolóajtóval rendelkezik, így zárása és az italok tárolása biztonságos. Az italadagoló 2 x 18 literes tartállyal rendelkezik. Nagy teljesítményű szivattyúinak köszönhetően az italok gyorsan, és mind egy cseppig lehűlnek és hidegek maradnak.

Ezáltal ajánlani tudom ezeket a termékeket azok számára is, akik vendéglátóhelyek tulajdonosai, vagy hasonló tervekben gondolkoznak. Például az oldalon találhatunk 300 literes, környezetbarát italhűtőt is, amely tökéletes lehet olyan szempontból is, hogy méretükhöz képest könnyebben mozgathatóak, mobilisak. A borhűtő gépekről nem is beszélve, ami a bor szerelmeseinek is nagy kedvencévé válhat, ugyanis 421 liter bor tárolására ad lehetőséget, nem mellesleg az ilyenek dizájnosan és különlegesen is nézhetnek ki konyhánkban, vagy szobánkban.

A cég – 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás révén- korrekt garanciaajánlatokkal és kiszállítási lehetőséggel is szolgálni tud az érdeklődők számára. Új termék esetében egy éves, míg használt termék megvásárlásakor három hónapos garanciát kaphatunk, ha bármilyen probléma történne a géppel, meghibásodna, vagy külső behatás esetén vesztene esztétikumából. A kiszállítási lehetőség előzetes és pontos egyeztetés után vehető igénybe, ha szükségünk lenne rá. A cég e mellett személyesen is látogatható, megrendelt termékeinket így személyesen is átvehetjük, a vállalkozás ugyanis kettő telephellyel is rendelkezik.

Aki italhűtő vásárláson gondolkodik, annak szívből ajánlom az rdealer oldalát, mert megbízhatóak, és mert garantáltan jó minőségű terméket fogunk vásárolni tőlük. Nem mellesleg, úgy gondolom, hogy a gyerekek igazán örülni fognak egy ilyen gépnek a forró nyári napokon.