A barátnőmnek már nem az éjszakai bulikon, hanem a pelenkázáson jár az esze

Sosem hittem volna, hogy eljön ez a pillanat is, de a barátnőm anya lett! Fél éves a gyereke és azzal viccelődik, hogy azóta nem aludt. Vagyis hát remélem, hogy viccelődik, mert én ha egy éjszaka nem alszom jól, másnap olyan vagyok, mint egy sárkány!

Az utóbbi fél évben megritkultak a találkozásaink, ami egyrészről teljesen érthető, kivel nem történik ez meg, de azért rosszul esik. Néha, amikor úgy döntöttem, hogy inkább kiveszek egy szabadnapot csak azért, hogy találkozzunk, akkor is -nyilván- ott volt a pöttöm kisbabája, aki még akkor sem hagyott minket igazán kibontakozni, beszélgetni, amikor aludt. Még így is vissza kellett fojtanunk a nevetésünket, pedig milen nagyokat, szinte röfögve röhögtünk még anno…

Ajándékot néztem a barátnőmnek meg a kicsinek, de nem akartam még egy játékot a több száz mellé, főleg, hogy egy ilyen kis gyerek valójában sokszor jobban érdeklődik a csomagolás iránt, mint ami benne van! Úgyhogy egy jó nagy adag pelust gondoltam, amit a Lord Shopban találtam meg. Nem sokat tudtam a pelusokról, úgyhogy egy másik barátnőmet kérdeztem meg (ő már régebb óta anya) és ő elmondta, hogy a bugyipelenka sok anya kedvence és hogy ezt már akkor is rájuk lehet adni, amikor még nem is tudnak sétálni, akár újszülött kortól is. A Lord Shop saját márkás Sleepy pelenkájából a bugyipelenkák 6 méretben érhetők el. Azt írtam, hogy újszülött kortól: talán kicsit túloztam, mert 4 ki-tól ajánlják, de sok újszülöttnek már ez is jó! A legkisebb méretből egy csomagban 34 darab van, majd 30, 24, 22, 20. Ja és van 26 darabos is. Én inkább biztosra mentem s megkérdeztem az újdonsült anya barátnőmet, milyen súlyú a gyermeke.

Ha nagy mennyiségben van rá szükségünk, akkor Bugyipelenka | LORD Shop, erre kell csak emlékeznünk. Azt nem is említettem még, hogy a Sleepy saját márka bambuszt is tartalmaz. Na, amikor erről olvastam: egy pelenka BAMBUSZT!? a világ összes dolga közül? Utánaolvasva kiderült, hogy ez miért van így: a természetes bambuszrostok segítenek elvezetni a nedvességet! Mindig tanul az ember. A bugyipelenka belső felülete színezékmentes, sőt nincsen benne parabén, krém vagy illatanyag sem. Kényelmesnek hangzik! Ha pedig kicsit nagyobb már a gyerekünk vagy a megajándékozandó gyerek, (7-18 kg közötti), akkor be lehet vállalni a farmert idéző Sleepy JEANS bugyipelenkát is.

Személyes átvételre ugyan nincs mód, de két másik lehetőségünk viszont van. A “standard” GLS futár, 750 Ft-ért vagy 20.000 Ft-os megrendelés esetén ingyen, vagy egy Lord Shopos klasszikus, a túrajárat, amely naponta körbemegy jó pár településen és kiszállítja a megrendelt dolgokat. Itt is 750 Ft a kiszállítás díja, de az októberi akció keretében már 8000 Ft-os megrendelési értéktől ingyenes a kiszállítás. Itt arra kell figyelni, hogy “jó helyen lakjunk”, tehát a településünk a túrajárat útvonalán legyen és arra, hogy figyeljük a napokat, hiszen hetente csak egyszer jön a járat!

Mielőtt kifizetnénk a rendelést (már ha online fizetünk: van lehetőség Barionos rendszeren keresztül bankkártyával és banki átutalással is, de utánvéttel is!), ne felejtsünk el regisztrálni! Ha tetszik a rendszer, akkor könnyen lehet, hogy újra vásárolunk majd és a pontgyűjtő akciójukkal jól lehet pénzt spórolni: minden kifizetett száz forint után jár egy pont és hogy, hogy-nem, egy pont egy forintot ér a következő vásárláskor, ha legalább 6000 Ft-ot költünk!