Civil területen is jól jöhet az autós kerékpártartó

A civil szféra bizony nem fenékig tejfel, ugyanakkor mégis nagyon szeretek ezen a területen dolgozni. Rengeteg olyan ember vesz körbe, aki elkötelezett egy vagy több jó ügy érdekében, valamint emberileg és szakmailag is sokat tanulhatok tőlük. Emellett van egy olyan országos kapcsolati hálónk, ami szintén nagy reményekkel tölt el. Még szinte kamasz voltam egyébként, ahogyan ebbe a világba csöppentem, aztán valahogy minden alakult magával, és tulajdonképpen itt is ragadtam. Mindent a jó ügy érdekében! Mi egyébként főként gyerekekkel, illetve családdal foglalkozunk, és a nyár a legsűrűbb időszakunk a sok esemény miatt. Nem bánom, hogy sok szervezéssel jár a dolog, ez főként az én reszortom és nagyon jól érzem magam ebben a szerepkörben…

A legutóbb például biciklis kirándulást szerveztünk, és már ott eszembe jutott, hogy milyen jó lenne, ha távolabbi helyeket is be tudnánk célozni. Persze nem kerékpárral, hanem az adott úticélig, környékig autóval – ehhez pedig nagyon jól jönne egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. A kollégákkal gondolkodóba estünk, mert hirtelen nem tudtunk olyan üzletet mondani, ahol kapható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. Mivel senkinek nem jutott az eszébe ilyen hely kis tanakodás után sem, ezért a keresőt hívtuk segítségül, és tulajdonképpen így találtunk rá az autofelszerelesek.hu oldalra. Az online áruházban egyébként nem csupán számtalan kerékpártartó kapható, amelyet a járművünk különböző pontjaira (pl. tető, hátsó ajtó) illeszthetünk, hanem még számos kisebb-nagyobb termék, ami jól jöhet autónkra vagy autónkba.

Szóval közel sem a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó az egyetlen opció náluk. És ha a sokféle autós kiegészítő nem lenne elég, akkor elárulom, hogy náluk elektromos biciklit és robogót is lehet kapni! Lenyűgöző, nem igaz? Megéri rálesni ezekre a menüpontokra is, mert nagyon izgalmas járműveik vannak. De maradhatunk a “hétköznapibb” árucikkeknél is, ha éppen ahhoz van kedvünk – a döntés csak rajtunk áll.

Azóta már körbekérdeztem az ismerőseim között, és volt, aki vásárolt már innen többször is. Kifejezetten ajánlotta nekem az autofelszerelesek.hu-t, szerinte strapabíró termékeik vannak, az árak pedig magukért beszélnek. Érdemes tehát szétnézni ebben a szuper online shopban, ha járművünkhöz csak és kizárólag a legkiválóbb minőségű kiegészítőket szeretnénk megvásárolni. Ráadásul az online vásárlás igen kényelmes és gyors, így nem csak pénzt tudunk megtakarítani, ha náluk “shoppingolunk”, hanem időt és fáradságot is.