Eladó házak meg a civilek

A civil szervezetben az egyik este az eladó ház volt a témakör. Sokat beszélgettünk a témáról, mert mindenkit érdekelt, hogy hol lehet megbízható forrásból származó eladó házakat találni nagy választékban. Szerencsére volt egy társunk, aki ismert egy weboldalt, ahol nyugodtan lehet eladó házat keresgélni egész Magyarország területéről. 

Itt a link: eladó ház

Ez egy remek weboldal, mert tényleg nagy választékban keresgélhetünk nem csak házak között, mert szinte mindenféle hirdetés megtalálható itt a hétköznapi tárgyaktól kezdve a szolgáltatásokig. Könnyű keresni és eladni egyaránt, mert a felület egyszerűen kezelhető. Kereshetünk témakörök szerint, és kulcsszavakra is. Továbbá alkalmazhatunk szűrőket, hogy még gyorsabban megtaláljuk azt amire szükségünk van. Továbbá nem kell járulékot fizetni a hirdetés feladás után, tehát az egész teljesen ingyenes.

Ha hirdetést adunk fel, akkor még regisztrálni sem kell! A rendszer létrehoz automatikusan egy profilt nekünk, amin keresztül tarthatjuk a kapcsolatot a potenciális vevőkkel. Ez nagyon praktikus és egyszerűvé teszi vásárlást és az eladást is. 

Örülök hogy feljött ez a téma a civilek között, mert tényleg nagyon hasznos ez az oldal, érdemes mindenkinek vetnie rá egy pillantást. Midig jó érzéssel tölt el, ha ennyi új információt megtudok egy beszélgetésből. Ezért jó civilek között lenni. Az ember mindig tanul valami újat emberi kapcsolataiból.