Toner | Ingyenes Kiszállítás mellett minden gond nélkül rendelhető civil célokra is

Civil szervezetként működni nem egyszerű, főleg napjainkban, hazánkban. De szerencsére a többiekkel együttműködésben megtartjuk a vasszigort, és nem hagyunk elharapódzni semmiféle politikai törekvést, folyamatosan szem előtt van tartva, hogy kikezdhetetlenül függetlenek maradjunk. Azonban vannak a dolognak járulékos költségei is, sokszor kell ezt meg azt nyomtatni, szóval baromi jól jön, ha a Toner | Ingyenes Kiszállítás mellett rendelhető meg valahonnan, kutattam is rengeteget, honnan szerezhetnék így.

Mivel nálam, az én házamban van az egyesület nyomtatója, így fokozott felelősséggel tartozom érte, szépen táblázatban van vezetve, hogy mikor és mire használtam, így nagyjából megsaccolható, hogy mennyi festék található még benne. Igen ám, csakhogy vidéki város vagyunk, és a szakboltok nem mindig vannak felkészülve arra, hogy tonert vásároljak. Több példa is volt már rá, hogy a szükség óráján csak az üres polcot találtam a boltban, nekem pedig záros határidőn belül kellett volna kinyomnom sok példányban egy-egy felhívást, közleményt, határozatot. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor körbe kell telefonálnom a többi egyesületi tagot, akiknek van otthon nyomtatója, hogy legyenek kedvesek besegíteni, mert megint akadályba ütköztem. A legutóbbi esetnél már majdnem elvették tőlem a posztomat a nyomtatóval együtt, de valahogy még kimagyaráztam magam. Ekkor döntöttem el, hogy radikális változtatásra lesz szükség.

Elkezdtem keresgélni az interneten, hogy Toner | Ingyenes Kiszállítás mellett honnan rendelhető, mert a költségvetéssel is igen érzékenyen kell bánni, nem szórhatom el akármire. Egy szállítási költség is olyasmi lehet, ami ellen szót emel néhány tag, szóval gyakorlatilag mezítláb sétáltam karácsonyfa díszeken. A férjem is kihasználta munkaideje szabad perceit, és ő is nekiállt velem párhuzamosan keresgélni. Egyszer aztán felhívott nap közben, hogy talált egy webshopot, ismerem-e? Névről egyáltalán nem ugrott be, úgyhogy megkértem, küldje át nekem levélben a linket,m ahonnan elérem. Tűkön ülve vártam, hogy mikor érkezik meg, és pár perc után meg is jelent az olvasatlan. Mohón vetettem rá magam, és nem kellett csalódnom!

Olyan szép, széles választékban találtam tonereket, hogy csak na! Ráadásul látszott, hogy értenek hozzá, mivel gyártók és típusok szerint is lehet a termékek és kiegészítők között keresgélni, úgyhogy nem kellett sok idő, és megtaláltam a nekem, pardon, az egyesületnek valót! Mindemellett a Toner | Ingyenes Kiszállítás nélkül se került volna sokba, így meg aztán főleg nem, úgyhogy előre lapogattam a saját vállam, hogy milyen ügyes és talpraesett vagyok! Többet is rendeltem egyszerre, hogy mindenképpen legyen tartalék, a számlát meg majd rendezem az egyesülettel, ez ellen nekik se lehet kifogásuk. A futár szépen, a megbeszélt időn belül hozta a csomagot, én pedig már üzemelhettem is be a nyomtatót az új tonerrel. Pont jókor jött, hiszen éppen nyomtatásra várt egy felhívás háromszáz példányban, úgyhogy ez is megoldódott, remélem, hogy hosszú távra.