A civil szervezetünk gyűlése után a linképítést is megvitattuk

Mondanom sem kell, hogy rengeteg pluszmunkát jelent azt, hogy másodállásban egy civil szervezetben tevékenykedek, mégis imádom minden percét, hiszen egy számomra fontos ügyben köteleződhetek el.

Mindemellett kétség sem fér hozzá, hogy egy szuper, összetartó csapat része lehetek, amely mondhatni, hogy baráti társasággá kovácsolódott az évek során. Mindannyian helyi aktivisták vagyunk, így a projektek nagy részét személyesen is együtt visszük, ami jócskán hozzájárult ahhoz, hogy ilyen jól összehangolódtunk, persze a közös hitvallás és cél sem utolsó szempont.

Ha a találkozóinkon sikerül jó időt futnunk az egyesületet érintő témák, események megvitatásával, szívesen maradunk még együtt egy-egy üdítőitalra, sörre, borra, mielőtt mindenki hazasietne a szeretteihez. Ilyenkor már semmilyen szakmázásról nincs szó, csak az együtt töltött időre és a fáradt gőz kiengedésére koncentrálunk.

Egy ilyen alkalom során mesélt egyik kedves barátom a Keresőben Első oldaláról, akik linképítési tevékenységét a következő módon lehetne a legegyszerűbben összefoglalni: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán. Melyik vállalkozás nem álmodik minderről, nem igaz? A Keresőben Első nem csak erre kínál lenyűgöző megoldást.

A linképítés mellett ugyanis hirdetéskezeléssel, grafikai feladatokkal, tartalommarketinggel és keresőoptimalizással foglalkoznak. Azonban szinte mindennek az alapja egy profi, tartalmas weboldal, ami autentikus, jól összeszedett és természetesen keresőoptimalizált – így természetesen ennek kialakításával is megbízhatjuk őket.

Árak tekintetében sem árulnak zsákbamacskát, részletes információkkal szolgálnak a holnapon.
Linképítésnél 10 db link esetén 70 ezer Ft-os költséggel számolhatunk, ezt azonban befolyásolhatja az esetleges mennyiségi kedvezmények és egyéb akciók, amelyekről ajánlatkérés után tudnak pontosabb képet adni.
Weboldal készítése esetén tételesen olyan feladatokkal bízzuk meg őket, mint a design megtervezése, szövegírás, HTML programozás és weboldal összeállítása, Facebook, Google Ads és Analytics beállítása. Ezek elvégzése természetesen a különböző weboldalaknál más és más időintervallumot vesz igénybe, így csak körülbelüli előkalkulációt tudunk végezni, a feladatoknál feltüntetett nettó óránkénti árak alapján. Ezek szerint egy átlagos weboldal esetén nagyjából 630.000 Ft-tal számolhatunk, de egy személyre szabott árajánlathoz előbb szükség van az igényfelmérésre és a megbeszélésre.

Keresőoptimalizálás tanácsadás 30.000 Ft/óra díjjal, míg maga a kivitelezés 10.000 Ft/óra költséggel érhető el.
Online marketing és tartalommarketing témakörökben is van lehetőség konzultáció igénybevételére, ezek 20-40.000 Ft/óra árakon mozognak.
A hirdetéskezelés ára nettó 30.000 Ft/óra, ám ne feledkezzünk el a kedvezményekről sem: éves szerződés esetén ugyanis akár 20% kedvezmény jön le a szolgáltatás árából.
A kreatív szövegírás, illetve a tartalomfejlesztés esetén 10.000 Ft-os óradíj alapján számolhatunk a költségekkel.
Logótervezés, arculattervezés és kiadványkészítés esetén is ugyanennyi az óránkénti összeg, ugyanakkor logó esetén nagyon eltérő, hogy mennyi időt vesz igénybe az adott folyamat. Egyszerűbb logók 2-3 óra alatt elkészülhetnek, míg az összetettebbek akár 30 munkaórát is igényelhetnek.

Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán – Keresőben Első! Engem meggyőztek!