Sport, fogadás, a két dolog, ami Petit nagyon érdekli

Van egy ismerősöm, aki jótékonysági eseményeken, gyűjtéseken, ételosztáson és ilyesmin vesz részt. A szülei elég jól megszedték magukat az évek során, és ahelyett, hogy a pénzt elszórták volna, szépen befektették és félretettek a gyereküknek annyi pénzt, hogy ha nem is teljes mértékben, de legalább egy részben tudják fedezni a gyerekük lakását, ha egyszer majd felnőttkorában eljut odáig. Ez a gyerek az én ismerősöm, Peti, aki azóta már felnőtt, és teljes mértékben a szüleire ütött ilyen szempontból. Ő is gyűjtögetett szépen magának az évek során, aztán amikor úgy alakult, a szülei segítségével vett is magának egy lakást.

Jó munkahelye van, ahol nagyon jól keres, így ő is egyelőre élvezi a nagy lábon élést és a pénzköltést. Peti olyan, mint akinek néha két személyisége lenne. Az egyik oldala adakozik, segít a rászorulóknak, a másik oldala pedig szórja a pénzt.

Itt akár egész apró dolgokra is lehet gondolni, mint például az, hogy sokszor inkább rendel valami kaját, minthogy főzne magára. Ha elmegy vásárolni és éppen olyanja van, akkor a fél édességkészletét éppen akkor tárazza be, bőkezűsége akkor is jelen van, mikor éppen 4-en mennének haza egy taxival, de ahelyett, hogy elnegyedelnék az összeget, inkább ő kifizeti mindenki helyett. És még sorolhatnám.

És idetartozik a szerencsejátékozás is. Nem viszi túlzásba, nem függő, csak amikor éppen unatkozik vagy olyan hangulata van, akkor felad egy-egy lottót, sorsjegyet vesz, vagy éppen fogad.

Az utóbbihoz nem igazán ért, viszont néha szokott nyerni, ez pedig a kíváncsiságát és a játék iránti vágyát még jobban felcsigázza. Talált egy oldalt, ahol a bet365 bónuszkód használatáról is érdekes információkat lehet találni.

Bár engem a sportok és a szerencsejátékok annyira nem foglalnak le, azért mégis meghallgattam őt múltkor egy sörözés mellett. Többen találkoztunk, a csapatból volt olyan, akit eléggé érdekelt a téma, így Peti hamar neki is kezdett, mi meg hallgattuk, hátha mond valami érdekeset.

Azt mondta, hogy ahhoz hogy fogadásokat kössön valaki, és azok jók is legyenek, érdemes felkeresni egy bukmékert. Állítólag ez a híres iroda a legjobb, ezt Peti is aláírta, merthogy az interneten ő is úgy látta, hogy a legtöbb ember erre esküszik. Már csak azért is, mert itt hatalmas a kínálat és a bónuszkódot is alkalmazni lehet. A regisztráció nagyon könnyű, könnyedén végig lehet haladni a lépéseken, bár van, aki meglepődik rajta, hogy mennyi adatot elkérnek. Ez azért annyira nem meglepő szerintem, hiszen le kell csekkolniuk, hogy az illető, aki regisztrált, tényleg elmúlt-e 18 éves.

Ha ezzel megvan az ember, akkor könnyedén tudja is ezután használni a kódot, ugyanis van egy olyan a a regisztráció alatt, hogy Bónuszkód-gomb. Oda be kell írni és már kész is, meg is van a kódért járó összeg, aminek a felhasználásáról részletesen lehet oldani a felhasználási feltételekben.

Ezután az első lépés az, hogy meg kell fizetni a megkövetelt minimális befizetést, ami egyébként függ attól is, hogy milyen befizetési módot választ valaki és hogy honnan, tehát hogy melyik országból játszik. Ez a befizetés. A kifizetés is hasonlóan egyszerű, ott is első körben meg kell adni a személyes adatokat. Ezt az összeget ismét a kód segítségével meg lehet növelni.

Egész érdekesen hangzik ez az egész egyébként, még egy perce el is gondolkoztam a dolgokon, de hát mindenki tudja, hogy ez nem olyan egyszerű. Mivel nem köt le a sport, ezért nem is vagyok annyira képben vele, hogy melyik sportágban melyik csapat a nyerő, kik az ügyesek. stb.

Aztán mondta még, hogy lehet élő fogadást tenni telefonról, de Peti inkább az online kaszinót használta, aminek igaz, hogy nem olyan szép a kinézete, kicsit old-school, de ez nem gáz. Még meg is mutatta az oldalt, ahol olvasta a dolgokat. Gyorsan végigfutottam én is, csak szimpla kíváncsiságból, meg is akadt a szemem a pókeren. Néha régebben pókereztünk, bár már akkor sem voltam jó benne. Talán azért, mert nem nagyon foglalt le a dolog, de ahogy most megláttam a leírást, eszembe jutott, hogy talán ismét neki kéne állni gyakorolni, hátha megtetszik, aztán kipróbálhatnám én is, milyen élesben játszani. De ez azóta sem jött össze, azt hiszem, az ilyesmi tényleg nem az én pályám. De legalább Petinek és a többieknek tetszik.