BioCity.hu – ahonnan a híres diétás termékeimet rendelem

A szervezetnél nagyon sokat kérdezték már, hogy honnan szoktam rendelni pontosan a mindenféle alapnyagokat a főzéshez. Nem vagyunk nagyon extrán jó barátok, csak amennyire egy civil szervezet életében ez megvan. Vannak közös céljaink és ebből kifolyólag közös projektjeink, aminek során időt töltünk együtt és dolgozunk együtt. Eközben meg persze azért meg-meg tudunk egymásról különböző infókat. Rólam például sokan tudják, hogy a BioCity.hu a beszállítom az élelmiszer alapanyagaimat illetően.

Van pár diéta, amit az elmúlt évek során kíváncsiságból kipróbáltam. A paleo, a glutén mentes étkezés és még érintőlegesen a vegán táplálkozás is porondon volt egy darabig. Maradandónak egyiket sem mondanám, viszont részeket megtartottam belőle. Például azt, hogy a BioCity.hu-ról rendelek mindenféle alapanyagot a sütéshez és főzéshez. Különös tekintettel így van ez a lisztkeverékeket illetően.

Ennek találtam egy külön márkáját, amit itthon gyártanak.Ezért nem elég, hogy a BioCity.hu-s rendeléssel is az itthoni piacot támogatom és nem valami multinál hagyom ott a pénzemet, hanem még a konkrét rendelésem is itthonról van. Nekem ez igen fontos. Arról meg aztán nem is beszélve, hogy mennyire rettentően finom ételeket lehet ezekből a dolgokból készíteni. Én személy szerint imádom azokat a palacsintákat, pizzákat és lángosokat, amik ebből a keverékből készülnek, mert nem növök tőle kétszer akkorára, mint amekkora egyébként vagyok.

Persze nem csak ilyen lisztkeverékeket lehet rendelni a BioCity.hu webshopjából. Ha egy kicsit beleássa magát valaki a lehetőségekbe, akkor ott lesz egy csomó minden más is, a drogériai termékektől egészen az étrend-kiegészítőkig.

Elég gyengék a körmeim és a hajam is gyakran töredezik, ezért szoktam és szeretek olyan étrend-kiegészítőket is rendelni, amik természetes alapanyagokkal és gyógynövényekkel segítik elő, hogy ez ne forduljon így elő az én szervezetemben. Van is hatása szerencsére, itt is megvan már néhány jól bevált márka, amit rendszeresen használok.

Ha tehát valamilyen bio, vegán, paleo, diabetikus, vagy gluténmentes terméket keresnétek, vagy csak egyszerűen egy megbízható webshopot egészséges termékekkel, akkor a BioCity.hu az egyik legjobb választás. Győződjetek meg róla magatok is!