Hátmasszázs Budapest belvárosában a profizmus jegyében

Egy civil egyesület tevékenységi köre rendkívül széles spektrumra terjedhet ki. Nagyon gyakori például az, hogy tanácsadással is foglalkoznak mindenféle olyan területen, ahol vannak tapasztalt segítők, tagok. Így például könnyedén szóba kerülhet egy olyan hétköznapi téma is egy civil egyesület életében, mint mondjuk hogy milyen hátmasszázs lehetőségek vannak Budapesten és hogy ez egyáltalán miért is jó bárkinek.

Rengetegen küzdönk mindennapi jeleggel az ülőmunka ártalmaival: fáj a hátunk, a nyakunk, a derekunk, a gerincünk és szépen lassan diszkomfortossá válik mindenféle mozgás. Így jár, aki napi 8-12 órát ül a gép előtt és meredten bámul bele a kijelzőbe. Ez a fajta helytelen testtartás, amit a gép előtt ücsörgésnél nagy előszeretettel tanúsítunk, komoly fájdalmakat tud magával hozni – ezt gondolom nem kell bemutatnom. Ez viszont nem csak a testi egészségünkre lehet komoly hatással, hanem a közérzetünkre is és ezen keresztül a hangulatunkra, lelki egészségünkre. Éppen ezért azt gondolom, hogy nem szabad félvállról venni a probélmát és érdemes eljárni hátmasszázsra, vagy bármiféle hasonoló kezelésre.

Ahová én járok, olyan hátmasszázs Budapest belvárosában szerintem sehol máshol nincs. A masszőzök mindig rendkívül kedvesek – ilyen persze másutt is van -, de egyben nagyon megtévesztők is. Amilyen pici hölgyekről van szó, annyira őrületes erővel bírnak és tudnak ripsz-ropsz helyretenni úgy, hogy közben néha az életemért könyörgök, de végeredményként mindig új emberként távozom a szalonból. A karmathaimasszazs.hu oldalon, vagy telefonon keresztül lehet náluk időpontot foglalni.

A hátmasszázs Budapest VI. és VII. kerületében található, a Síp utcában és a Király utcában is van egy Karma Thai Massage. Én már mindkettőt kipróbáltam és azt kell mondanom, hogy ilyen jó hátmasszázs Budapesten biztosan nincs még egy. Pedig nekem meglehetősen magasan vannak az igényeim ezen a téren is.

Nem csak a hátmasszázst próbáltam ki egyébként, hanem már 1-2 thai masszázson is túl vagyok, szintén ebben az üzletben. Hasonlóképpen a hátmasszázshoz, itt sem ért csalódás, tényleg új emberként szálltam le az ágyról és jöttem ki a szalonból.

Nagyon sokat segítenek abban is a már korábban említett karmathaimasszazs.hu oldalon, hogy kinek milyen típusú masszázsra lehet érdemes befizetnie magát. A hátmasszázs Budapesten innen, s túl azoknak a leginkább ajánlott, akik például egész nap ülnek és éppen ezért felvettek egy kevésbé helyes testtartást. De nem csak ez lehet ösztönző, mert sportolóknak vagy nehéz fizikai munkát végző személyeknek is nagyon hasznos lehet egy jó gyúrás, rekreációs jelleggel.

Ezek a szalonok tényleg olyan helyek, ahová egy komoly derékfájással is lehet érkezni, de akkor is a segítségünkre lehetnek, ha csak éppen egy kis felfrissülésre vágyunk és szeretnénk egy kis kikapcsolódást és kényeztetést a testünknek és lelkünknek.

Néhány szabályt azonban érdemes betartani, vagy szem előtt tartani azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell megjelenni egy ilyen szeánszon. Egyrészt, a legfontosabb talán az a szabály, hogy az időpontot megelőző egy órában már nem szabad enni. Azt hiszem, ezen nagyon nincs mit magyarázni, a hátmasszázs Budapesten is hason történik és szerintem senkinek sem kellemes, hogyha a tele pocakján fekve nyomkodják végig a hátát kőkeményen.

Legalább ennyire fontos nem csak a hátmasszázs budapesti vonatkozásában, de tényleg mindenhol bárhol, hogy ne fogyasszunk alkoholt a szeánsz előtt. Senkinek sem jó, hogyha ilyen befolyásoltság alatt érkezik meg a páciens, ráadásul erősen gátolja a méregtelenítést, ami ennek az egész műveletnek egy rendkívül fontos eleme volna valójában.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a legalapvetőbb higiéniai dolgokat sem szabad elfelejteni, pláne most ebben a covidos időben: zuhanyozzunk le a masszázs előtt. Attól függően, hogy milyen típusú masszázson veszünk részt, egy különleges ruhában fognak minket gyúrni, vagy meztelenül. Adjuk meg azt aa tiszteletet a masszőznek, hogy ne méla undorral érjen hozzánk.

Tehát az egészségünk jegyében ha megfogadtok tőlem egy tanácsot, akkor látogassatok meg bátran egy thai masszázs szalont, például a Karma Thai Massage-t. Én ha kell egy jó hátmasszázs Budapest belvárosában, csak őket választom már jó ideje.

hátmasszázs Budapest