Éjszaka, szállás, motoremelő…

Jártatok már éjszakai motorozáson? Nekem még a nyár folyamán volt benne részem. A sailing-boat-377912_640Balaton partnál jártunk, és nagyon szép volt.

Miután ránk esteledett, és amúgy is szép idő volt, sietnünk sem kellett, úgy döntöttünk, hogy megszállunk valahol.

A szállásunk

Farkas éhes voltam, és persze csak úgy hirtelen ilyen helyen szállást találni, esélytelennek láttam, viszont ahhoz, hogy haza induljunk fáradtak voltunk, és messze is volt.

Végül találtunk nyitva egy kis fogadó jellegű helyet, ahol legalább az étvágyunkat tudtuk csillapítani. Az étterem nagyon bájos volt, kis hangulatos kockás terítőkkel. Mindegy volt, hogy mit mondanak, mit adnak enni, miután kés volt, annak is örültem volna, ha egy szelet kenyeret adnak…

nagyon kedves volt a pincér, mert közölte hogy nyugodtan vacsorázhatunk. Illedelmesen késő révén megkérdeztük, hogy ő mit ajánl, ami gyors, és húsos. Pár perc türelmet kért, míg a konyhába ment, hogy tudakolódjon a szakácstól. Reméltük, hogy jó hírekkel jön majd vissza, és nem egy zsemlével.

A társaság

Még utánunk is jött egy pár, akik a mellettünk ülő asztalhoz ültek le. Azt láttuk, hogy motorral vannak, hiszen bukósisak volt náluk. Kis idő múlva valahogyan szóba elegyedtünk. Kiderült, hogy az egyik barátjukkal jöttek volna motorozni, de valami közbejött…A beszélgetésünk során kiderült az is, hogy nekik előre foglalt szállásuk volt, ők gondosak voltak…Gyorsan le is csaptam a lehetőségre és megkérdeztem, hogy nem e lehetne a miénk az ő szállása?.

A szállás gondunk így egy csapásra a vacsorával együtt megoldódott. Az este további részét már együtt töltöttük. A fiúk is jól elbeszélgettek minden féle motoros cuccról, mint az új motoremelőnk, és hasonlóak…  mi pedig csajos dolgokról témázgattunk.