Buddhista szerencse karkötő ajándékba az egyesületben

Az egyesületünk vezetője nagyon szereti a buddhizmust, és ha egy kicsit sajátos módon is, de Ő is ezt a vallási formát gyakorolja. Szeret meditálni, a nézetei majdnem mind egybevágnak a buddhista nézetekkel. Szívesen olvas ilyen témájú könyveket, és az ázsiai kultúrát is szereti. Mivel mondhatni, hogy buddhista, úgy döntöttünk, hogy a születésnapjára a legjobb ajándék egy buddhista szerencse karkötő lesz.

Nekem nem volt igazán fogalmam sem arról, hol lehet ilyesmit figyelni, de az egyik tag mondta, hogy tud egy jó oldalt.

Ez az oldal a nepalitermekek.com volt. Itt nagyon sok mindent lehet kapni, ami összefügg a buddhizmussal. Vannak hangtálak, füstölők, ékszerek, szobrocskák is. Szerencsére, buddhista szerencse karkötő is van náluk.

17.000 Ft felett itt ingyenes a szállítás. Mindenképpen rendelni szerettünk volna, mert ki van írva, hogy Kistarcsán van az üzlet, de a kínálata nagyban eltér a weboldalon látottaktól.

Nem tudtam eddig, de minden Buddha más jelentéssel bír. Nem mindegy, hogy a kis szobor milyen helyzetben van, hogyan tartja a kezét. Az sem mindegy, hogy hol helyeznek el egy ilyen szobrot a lakásban.Ezt mind ezen az oldalon olvastam el.

Mivel eddig semmit sem tudtam a Buddha szobrok és a buddhista szerencse karkötő jelentéséről, nekem nagyon hasznos volt a kis blogbejegyzés, amit ezzel kapcsolatban olvastam, amit itt publikáltak. Megkönnyítette a választásunkat.

Mivel mindenki adott egy kis pénzt az ajándékba, könnyen meg is tudtuk venni a buddhista szerencse karkötőt. Remélem, tetszeni fog a vezetőnknek, hiszen szép darab és nagyon nagy gonddal választottuk ki.