DVD-ket adnak a gyerekeknek, eljött az onlinefilmek kora

Mostanság egyre több olyan csomagot kapunk, amikben gyermekjátékok vannak. A legtöbb ember nem is tudja, hogy amiket ők normális helyzetben kidobnának, annak más gyermekek, családok nagyon örülnének. Ilyenek a DVD-k is. Sok olyan család van, akik nem engedhetik maguknak, hogy minden hónapban befizessék az internetet, vagy hogy kábeltv-jük legyen. Ezeknek a családoknak eljuttatjuk a DVD-ket és általában még lejátszót is hoznak hozzá az emberek.

Már nem nézünk DVD-ket, mindenki online filmeket néz. Sokkal egyszerűbb, hiszen az onlinefilmek internet kapcsolattal bárhonnan elérhetőek. A legtöbb háztartásban pedig van is. 2018 évvégi adatok alapján hazánkban 6 995 980 vezeték nélküli és 2 980 346 db vezetékes internetelőfizetés van. Ezek a számok 4,5%-kal nőttek az előző évekhez képest.

Mégis vannak sajnos olyan családok, akiknél nincsen bekötve az internet.

Nekem a kedvenc online filmes oldalam amúgy a mozi.ma. Itt bármikor, a nap 24 órájában tudok filmeket nézni, letöltés nélkül, egyszerűen.

Mindig is jobban preferáltam, ha online is meg tudok nézni egy filmet. Valahogy a letöltésekkel kapcsolatban sokkal bizalmatlanabb vagyok.

Nem csodálom, hogy nagyon népszerű az oldal, mivel rengeteg új és régi film is fent van rajta, amikhez különböző videó és tartalommegosztókon keresztül férhetünk hozzá.

Alap, hogy mivel magyar oldalról van szó, a filmek is magyarul nézhetők meg. Semmilyen nyelvtudás nem szükséges a használatához, a keresés, az egész működés nagyon egyszerű. Először is kikeressük a filmet, vagy ha nincsen konkrét cím, amit szeretnénk, akkor csak bepipáljuk, hogy milyen műfajban szeretnénk keresni. Ezek után kiválasztjuk a filmet. Elolvashatjuk, miről szól a film, megnézhetjük a hozzá kapcsolódó előzetest is, és ha szimpatikus, akkor a beküldött linkek közül is kiválasztjuk azt, ami szerintünk a legjobb és indulhat is a filmezés.

Az oldalon több, mint 10000 film és sorozat érhető el, így garantált, hogy egy ideig nem fog kifogyni nézni valóból az új regisztráló.

Az oldal összegyűjtötte a legjobb filmeket. Minden műfaj megtalálható, a horrortól kezdve a mesékig bármit meg lehet találni rajta.

Csak gondoljunk bele… el sem férne 10000 DVD a lakásban! Pont ezért nagy kedvenceim az onlinefilmek. Nem kell tárolni őket. Csak megnézem és ennyi. Gyors, könnyű, egyszerű, ami a mai világban alapfeltétel.