Kutyamentés, kutyák, és nyaralás Siófokon

Az egyik munkatársamnak van egy civil szervezete, ami állatmentéssel, és a kis jószágok új otthonának megtalálásával foglalkozik. Akárhányszor dolgozunk együtt, félóránként csörög a telefonja és jönnek a bejelentések elveszett, megtalált, vagy rosszul tartott állatokról. Neki is van három kutyája, mind a három mentett állatnak minősül, nagyon rossz sorsuk volt korábban, de új életet kaptak akkor, amikor hozzá kerültek. Nehéz ez a kérdés, mert egy mentett kutyának már többnyire megvan a saját kis személyisége, és függően attól, hogy hogyan bántak vele, vannak félelmei, amiken persze lehet oldani.

Évente párszor azért úgy dönt feleségével és ebeivel, hogy kicsit kikapcsolódnak valahol, idén egy siófoki apartman volt az, ami mellett döntöttek. Hogy miért?

Fantasztikus a környezet Balaton környékén, számtalan lehetőség van a kutyákkal való kirándulásra, a táj felfedezésére, van kutyastrand, így nem csak a gazdik, de az ebek is kikapcsolódhatnak.

A weboldalon – https://siofokszallas.info/ – ahol több apartmant is találsz, ott leltek rá egy csodás kerttel, medencével is rendelkező házra, ahol kutyákat is szívesen látnak.

Az apartman telke hatalmas, így bőven akad hely grillezésre, napozásra, pihenésre, és ha már ráuntak a medencés csobbanásra, akkor alig 100 méterre található a Balaton part.

Siófok városában jobbnál, jobb éttermeket, kikapcsolódási lehetőségeket találni, így ha megunták a nagy pihenést, akkor bármerre is indulnak, biztosan találnak még felfedezésre váró helyet.

Könnyen át lehet menni komppal az Északi-partra is, ahol szintén a gyönyörű Tihany, és Balatonfüred környékén hatalmas sétákat lehet tenni a kutyusokkal.

Annak is kijár a pihenés, aki folyton kutyákat ment, és mi is lehetne nekik kellemesebb pihenő közeg, mint, hogy el tudják magukkal nyaralásra vinni a kutyákat?