Kutyamentés, kutyák, és nyaralás Harkányban

Az egyik munkatársamnak van egy civil szervezete, ami állatmentéssel, és a kis jószágok új otthonának megtalálásával foglalkozik. Akárhányszor dolgozunk együtt, félóránként csörög a telefonja és jönnek a bejelentések elveszett, megtalált, vagy rosszul tartott állatokról. Neki is van három kutyája, mind a három mentett állatnak minősül, nagyon rossz sorsuk volt korábban, de új életet kaptak akkor, amikor hozzá kerültek. Nehéz ez a kérdés, mert egy mentett kutyának már többnyire megvan a saját kis személyisége, és függően attól, hogy hogyan bántak vele, vannak félelmei, amiken persze lehet oldani.

Harkány wellness

Évente párszor azért úgy dönt feleségével és ebeivel, hogy kicsit kikapcsolódnak valahol, idén a Harkány wellness volt az, ami mellett döntöttek. Hogy miért?

Délen az országban Pécs alatt elbújva található Harkány, és annak egy nagy szállodája, a Baranya hotel, ami a kikapcsolódás multifunkcionális otthonát képezi. Hogy miért?

Azért mert lehetsz idős pár, aki pihenésre vágyik, lehettek egy nagy család gyerekekkel, vagy akár szerelmespár, netán kutyákkal körülvett házaspár, mindenkit szeretettel látnak és tudnak is fogadni a rengeteg szobájukban, amik minden ilyen helyzetre alkalmasak.

Ugyanis a padló az parketta, a hotel mellett park van, így az ebeknek egy kellemes kis üdülőrész már a hotel területén belül is adott. Aztán ott van a hatalmas felfedezhető, megszaglászható, körbe pisilhető gyönyörű erdősé és hegység, ami garantáltan úgy kimozgatja az állatokat, hogy aztán biztosan nem kell őket később éjjel altatni.

Ettől jó ez Harkány wellness, mert még nem is említettem, hogy a szállodának saját wellness része van, de már a környék önmagában úgy hangzik, mintha az lenne.

Ha még azt is hozzátesszük, hogy gyógyfürdő is van a közelben, na akkor biztosan kicsit összeszűkített szemmel hümmögsz te is egyet, hogy „na azért az már nem rossz”.

Annak is kijár a pihenés, aki folyton kutyákat ment, és mi is lehetne nekik kellemesebb pihenő közeg, mint, hogy el tudják magukkal nyaralásra vinni a kutyákat?